Hvala Vam od srca na povjerenju i što se odazivate na naše akcije darivanja krvi

Ponekad dobijemo potrebu da se opravdavamo za svoj posao koji radimo uspješno već veliki niz godina. Naravno uvijek imamo potrebu zahvaliti se svima koji nam pomažu i koji su uz nas u svakoj situaciji, volonteri, simpatizeri ali i naši dobrovoljni darivatelji krvi koji se odazivaju na svaku akciju koju organiziramo i to bez pogovora.

Iz tog razloga želimo istaknuti kako mi svoj posao odrađujemo s voljom i zadovoljstvom te nikako iz koristi za same sebe. Tako ističemo kako smo u 2020.g. prikupili 1.153 doze na čemu smo neizmjerno zahvali, a za svaku tu dozu dobili smo 65,00 kn što sve ukupno iznosi 74.945,00 kn (mislite si „u puno bome ;)“ ), kada od toga oduzmemo troškove zahvalnog obroka i pića, poštarinu za dostavu zahvalnica, poziva, slanja knjižica,.. tiskanje zahvalnica, kalendarića za darivatelje s datumom i mjestom akcija, izrada promo materijala za darivatelje dobijete iznos od 82.574,34 kn, i sada kada sve to zbrojite da smo „zaradili“ 74.945,00 kn i da nam je trošak bio 82.574,34 kn razlika s kojom radimo u programu DDK je -7.629,34.

Sigurni smo da Vas ovakve priče neće nikada zaustaviti da nastavite sa darivanjem krvi i potičete svoje bližnje da dođu s Vama na akcije darivanja. Hvala Vam od srca na povjerenju i što se odazivate na naše akcije darivanja krvi.