Prigodno smo proslavili 25.10.dan dobrovoljnih darivatelja krvi. Cijeli tjedan imamo aktivnosti vezane uz darivanje krvi i darivatelje, tako su i organizirani i prijemi kod načelnika Općina i gradonačelnika Grada.

U općini Križ načelnik Marko Magdić svojim je darivateljima zahvalio na njihovom trudu i humanosti, te im je uručio zahvalnice i prigodne poklone. Istoga dana darivatelji su imali priliku družiti se s načelnikom Općine Kloštar Ivanić Željkom Filipovićem koji je također organizirao prijem darivatelja, a tom prigodom izrazio je veliko zadovoljstvo što Općina i dalje broji veliki broj dobrovoljnih darivatelja krvi kao i prikupljenih doza. U Ivanić – Gradu okupljene darivatelje darivao je u ime gradonačelnika Javora Bojana Leša njegov zamjenik Tomislav Cuvaj koji je također i darivatelj krvi, te je malo popričao s darivateljima o dobrobiti davalaštva, o novim idejama te ih pozvao da nastave s davanjima i dovedu još novih darivatelja. Isto tako podijeljene su zahvale grada i prigodni pokloni,  a kasnije je bilo vrijeme za druženje.

Ovim druženjima obilježili smo i 70 godina davalaštva na području RH i 145 godina Hrvatskog Crvenog križa. Još jednom svima Vama i nama jedna velika čestitka i HVALA.