Jučer je u Ivanić – Gradu u Hotelu Sport u organizaciji Društva Crvenog križa Zagrebačke županije održana svečanost povodom 25. listopada Dana dobrovoljnih darivatelja krvi.

Tom prilikom okupili su se darivatelji s područja Zagrebačke županije te su im uručena priznanja i zahvalnice za darovanu krv.

Svečanost povodom 25. listopada Dana dobrovoljnih darivatelja krvi

Ispred našeg društva priznanja je primilo 11 dobrovoljnih darivatelja i to: Kašner Ana i Hršak Marijana za 35 puta darovanu krv, Šimunović Željko za 50 puta darovanu krv, Goričan Tomica, Delinić Ivan i Rajski Robert za 75 puta darovanu krv, Vužar Željko, Konečni Vlado i Frljak Kristijan za 100 puta darovanu krv, dok su završna priznanja i zahvalnice primili Vujčić Branko sa ukupno 121 puta darovanom krvlju i Paher Đuro s 99 puta darovanom krvlju.

Priznanja zbog spriječenosti nisu preuzeli i darivatelji Rukavina Bilanđija Marko, Starčević Mišo, Suhina Goran, Jambrečina Vlado  za 50 puta darovanu krv, Martinjak Božica za 55 puta darovanu krv, Bertić Tomislav, Rogić Damir, Jurinjak Davor, Krčelić Nenad, Rogić Milan, Begović Tvrtko za 75 puta darovanu krv, Vužar Željko, Kucelj Damir za 100 puta darovanu krv te Mahmet Vlatka i Martinjak Vjekoslav za završnu zahvalnicu i priznanje.

Još jedno se svima zahvaljujemo na nesebičnosti te darovanoj krvi.