Naš sugrađanin g.Pisnjak Josip je proslavio svoj 103.rođendan. Zbog ove situacije nismo prisustvovali proslavi, ali smo poslali svoje poklone i dobre želje uz čestitku koja je glasila:
“Danas 12.01.2022. Vi slavite svoj 103.rođendan, to je brojka o kojoj većina može samo sanjati. Mudrost i znanje koje ste stekli u tim godinama su neprocjenjive. Kroz svoj radni vijek koji koliko ste nam ispričali traje i danas, sašili ste kilometre platna te na tome zavide i najbolji svjetski krojači.
Mi ovdje u Gradskom Društvu Crvenog križa Ivanić – Grad želimo Vam čestitati ovaj rođendan, te Vam zaželjeti najviše zdravlja kako bi ostali s nama što duže te kako bi se podružili uživo s Vama na proslavi Vaših rođendana, a sve ostalo što se poželjeti može sami ćete si ostvariti jer tom pozitivom kojom zračite je dokaz kako i možete.
Ovu čestitku bi završili s jednim citatom ; Rođendani se pojavljuju svake godine, ali dragulji poput Vas pojavljuju se jednom u životu. Sretan rođendan i sve najljepše Vam želimo.”